Een moderner uiterlijk voor het Haags Open

De website voor het Haags Open heeft een flinke make over ondergaan, maar de originele functie en functionaliteit is gebleven. We hebben geprobeerd informatie en nieuws rondom het toernooi duidelijker en makkelijker beschikbaar te maken. We lichten graag de volgende punten uit als aandachtpunten voor bezoekers:

Inschrijven via de website

Het is zoals vertrouwd mogelijk je in te schrijven via de website, via deze link vind je meer informatie en het inschrijfformulier.

Informatie over het toernooi

Alles wat je van de het toernooi kan verwachten en ook wat van jou verwacht wordt bij deelname aan het toernooi is op de volgende pagina te vinden: informatie

Het speelschema

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wanneer en tegen wie je moet spelen bij deelname, het actuele speelschema is hier te vinden.

Uitslagen

Alle uitslagen, van zowel de huidige en voorafgaande edities, staan overzichtelijk op deze pagina.

Historie

Wil je meer weten over de historie van het Haags Open? Een overzicht van voorafgaande winnaars en breaks gemaakt in de rijke geschiedenis van het Haags Open staan hier.

 

We hopen er in geslaagd te zijn alle nodige informatie en functies in de website adequaat te verwerken, mocht je alsnog feedback, suggesties of vragen hebben; neem dan gerust contact met ons op.

Contact